Ilkyma Baby

Welkom in onze webshop

Hier vind je alle leuke spulletjes en babykleertjes voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Perfect voor jouw kleine spruit of om een origineel (geboorte)geschenk samen te stellen. Bovendien kunnen we elk geschenk personaliseren met een bedrukking of door te borduren. Meer weten? Stuur ons een berichtje.

Voortaan verkopen wij onze kleertjes van 0-6 jaar enkel in de POP-UP, merkjes zoals: Minymo, oilily, En-fant, Fixoni, Pipi, Larkwood,..

Hier vindt u de leukste knuffels zoals Metoodolls en lucky doggy, konijn, knuffeldoekjes, …
De mooiste tapijtjes voor de kinderkamer!

Pampertaart online samenstellen en bestellen

Een cadeau dat zowel leuk én nuttig is? Snelle levering of afhaling, we hebben steeds verschillende creaties op voorraad. Kies uit onze ontwerpen of contacteer ons voor een pampertaart op maat!

Slabbetjes met tekening, handdoek geborduurd met naam, verjaardagskronen, … Kies en vertel ons welke opdruk je wenst. Wij zorgen voor een knap resultaat!

baby schoentjes, slofjes en sokken

Bij Ilkyma vind je ook bobux en Noukie’s slofjes en sokken van Carlomagno voor de kleinste voetjes. 

baby schoentjes, slofjes en sokken

Een geschenkkoffertje om zelf samen te stellen, van een body met naam tot een badeend met handdoek, alles is mogelijk. 

Gepersonaliseerde geschenken en pampertaarten

Baby op komst of ben je op zoek naar een leuke verrassing voor je (klein)zoon of -dochter? Niets leuker dan een kledingstuk of knuffeltje. Of wat dacht je van een originele pampertaart?

In ons aanbod vind je tal van leuke spullen die wij eventueel ook voor je kunnen bedrukken met de naam, toffe figuurtjes of een spreuk die iedereen aan het lachen brengt. We hebben slofjes en rompertjes, speelgoed en knuffeltjes maar ook ander textiel als handdoeken, slabbetjes, enzovoort. En dat zowel voor jongens als meisjes.

Onze pampertaarten kunnen zowel in taartvorm als in een dier, kraan, … Bekijk de voorbeelden in onze webshop en ontdek de mogelijkheden. Deze kunnen uiteraard ook op maat aangepast worden voor ieder budget.

Stel je liever een leuk cadeau samen? Kies dan voor één van onze koffertjes dat je naar wens kan vullen met (bedrukte) geschenken. Stuur ons een berichtje met de gewenste inhoud en wij zorgen voor een mooi cadeau!

Vragen?

Ilkyma helpt je graag!

Heb je nog een vraag over ons aanbod, de mogelijkheden voor de bedrukking of over het samenstellen van een geschenkkoffer? Dan kan je ons steeds bereiken via mail of telefoon of je kan ook altijd langskomen (op afspraak).

0473/30 21 63

Spoelstraat 37,
2580 Putte

 

info@ilkyma.be